+31 (0)547 333 972 info@bistrodekolenbrander.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

header

Over ons

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner. De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom.

Seizoensgebonden streekproducten

Onder leiding van chef-kok Maurice Essink serveert het team van Bistro de Kolenbrander de meest uiteenlopende gerechten. Wij zoeken naar de mooiste producten uit de natuur en laten inspireren door de mooie seizoenen die Twente ons geeft. Proef de Kolenbrander Special of laat u verrassen door de chef-kok.

11

De bistro met verwarmd terras

In de zomermaanden kunt u genieten van lange avonden op het aangenaam verwarmde terras van de bistro. Op dit verwarmde terras kunt u in de zomermaanden heerlijk buiten dineren, ook als het Nederlandse weer dit niet toelaat.

11

De keukenbrigade van Bistro de Kolenbrander

Het team van Bistro de Kolenbrander staat voor gastvrijheid en culinair genieten. Met de liefde voor gerechten en passie om u een heerlijke avond te bezorgen, werken wij als team samen.

team

De Lounge

Bistro de Kolenbrander beschikt over een luxe loungeterras. Het is de plek waar u op zomerse dagen culinair kunt genieten. Geniet van smaakvolle gerechten of een heerlijk verkoelend drankje. Het lounge terras heeft een lunchkaart met vele diverse gerechten. Van heerlijke bites tot aan luxe broodjes, onze chef-kok zorgt ervoor dat u een heerlijke middag zult beleven. Vanaf het lounge terras heeft u perfect uitzicht op de speeltuin. Tevens is het lounge terras is rolstoelvriendelijk.

11

Koffie & Lunch

Rust even lekker uit met een kop verse koffie met gebak van de plaatselijke banketbakker. Of ga eens goed zitten voor een lunch. Onze lunchkaart biedt keuze uit overheerlijke vers belegde broodjes, soepen, maaltijdsalades en diverse plates. Ideaal voor een zakelijke lunch of een welverdiende pauze op het terras. 

Online reserveren

RESERVEREN - KOM EN GENIET VAN ONZE GASTVRIJHEID!
Het is niet verplicht, maar wel gewenst. Wilt u komen dineren? Reserveer online of bel ons, telefoonnummer +31 (0)547-333972.
Direct reserveren

Ontdek onze veelzijdigheid

 • Feesten & Catering
  Feesten & Catering Geeft u een feestje? Of zoekt u een accommodatie voor een…
 • Koffie & Lunch
  Koffie & Lunch Zakelijke bespreking? Een heerlijke fietstocht door het Twentse landschap gemaakt? Kom…
 • De lounge
  De lounge Voor of na het diner nog even gezellig iets drinken? Zakelijke…
 • Café 't Kooltje
  Café 't Kooltje ** Nog éven geduld, deze pagina komt binnenkort online **  
 • Bistro
  Bistro Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en…

Like ons @Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button