Extra info Bar TakeOver

Ga de concurrentie aan en win € 1.000,-

Doe mee aan de ‘’Bar TakeOver’’ competitie van Café ’t Kooltje en laat zien dat je samen met jouw partner het beste barteam vormt.

Een competitie waarin jullie samen een avond Café ’t Kooltje runnen. Wie doet dat het meest creatief, klantvriendelijk, wie zet de beste sfeer neer en haalt daarbij de hoogste omzet?

Op zaterdag 13 oktober aanstaande trapt het duo Stefan Beld en Robin Eijsink De Bar TakeOver competitie af met een heuse Beugelparty.

Denken jullie het beter te kunnen? Prik dan op onze website een datum in de “Bar TakeOver agenda” en meld je aan!

Bedenk vervolgens een thema en/of boek een artiest, kies je eigen kleding, maak je eigen playlist, etc. Kortom bedenk het maar en let’s party.. euh…. work (very hard)! En weet je wat het mooiste is? Als je nog niet helemaal tevreden bent over jullie prestaties, mag je een tweede avond prikken voor een herkansing.

De competitie eindigt op 6 juli 2019. Het winnende duo maken wij bekend op vrijdag 26 juli, tijdens  ’t Kooltje Mallorca Party.

Succes & veel plezier!

Contactpersoon voor de ‘’Bar TakeOver’’ is Sem Kuipers, +31 6 (0) 13516768 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen, meer informatie en inschrijvingen kan iedereen bij Sem terecht.

Reglement:

Wie kan meedoen en hoe kun je meedoen?

Iedereen boven de 18 jaar is welkom om deel te nemen aan deze competitie. Deelnemers kunnen zich opgeven door een mail of appje te sturen naar Sem Kuipers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of + 31 (0) 6-13516768). Daarna zal hij zo spoedig mogelijk contact opnemen en met de laatste informatie komen.

Welke dagen en tijden zijn beschikbaar voor de bardienst?

Als jullie deelnemen aan de competitie zijn jullie verplicht om één vrijdag of één zaterdag het café over te nemen. AIs de ideale dag nog niet ingepland is door een ander duo, kunnen jullie deze dag (avond) ‘’reserveren’’. Een dag begint om 20:00 uur en eindigt om 02:00 uur. Een dienst gedraaid, maar toch niet helemaal tevreden? Dan zijn jullie er vrij in om een tweede, nieuwe datum te kiezen, dan telt het hoogste cijfer en de hoogste omzet van de 2 dagen.

Hoe in te plannen en wat zijn de voorwaarden?

Op onze Bar TakeOver pagina staat ook een agenda. Dit is een open agenda en na het inloggen (onder de agenda, aan de rechterkant) met een Gmail account kun je zelf kijken welke dagen nog beschikbaar zijn voor jullie. Heb je geen Gmail accout? Dan kun je deze gemakkelijk aanmaken op de homepage van Google. Via deze zelfde agenda kunnen jullie ook zien wie er al meedoen. Als een dag bezet is, kun je daar vanzelfsprekend niet jullie avond inplannen.

Ook kun je het aan Sem vragen. Hij kan ook helpen met inplannen.

Wat wordt er verwacht tijdens de bardienst zelf?

Tijdens de bardienst zelf wordt er verwacht dat alles ordelijk verloopt en jullie de ogen in het zeil houden. Dit betekent dat je zelf niet onder invloed van alcohol achter de bar staat en er gedurende de hele avond voor zorgt dat het café netjes, ‘’intact’’ blijft.

Verder is het ook van belang dat het café, ’t zaaltje en het terras goed opgeruimd blijven. Zorg dat er af en toe iemand een rondje loopt om lege glazen en lege flesjes op te halen. Soms even een doekje over de tafels nemen, de bar netjes en opgeruimd houden en gevallen glas gelijk opruimen. Dit zorgt weer dat jullie aan het einde van de avond minder hoeven op te ruimen en zelf ook een borrel kunnen nemen. Maar uiteraard ook beter scoren!

Wat mogen jullie wél en niet tijdens het runnen van de bar?

Tijdens de avond zelf mogen deelnemers geen gebruik maken van alcohol en roken achter de bar. Non-alcohol mag uiteraard wel genuttigd worden. Ook is het van belang dat er altijd minimaal één persoon achter de bar blijft staan en dat de bar niet onbemand achter blijft. Verder mag er wel sterke drank verkocht worden, maar moet er strikt aan de 5cl gehouden worden. Uiteraard is het gratis weggeven van drank uit den boze. Dus geen rondjes van de zaak tenzij het met eigen munten wordt betaald.

Waarin is Café ’t Kooltje ondersteunend en waarin niet?

Café ‘t Kooltje ondersteunt jullie met het meedenken van jullie idee. Daarnaast moeten jullie een lijst met benodigdheden delen met Sem, dit wordt intern overlegd in hoeverre jullie door ’t Kooltje ondersteund worden op basis van budget. Denk hierbij aan een artiest of iets anders bijzonders wat speciaal gereserveerd, ingekocht of geboekt moet worden.

Wat doet ’t Kooltje voor jullie op het gebied van marketing?

Sem zorgt ervoor dat er een afbeelding (digitale poster/banner) voor jullie wordt gemaakt, welke met iedereen gedeeld kan worden. Deze afbeelding zal een aantal weken in het café op de tv’s worden afgespeeld en er zal een evenement op de Facebookpagina van ’t Kooltje voor jullie aangemaakt worden.

Jullie moeten zelf dit evenement verder promoten en de gasten uitnodigen. Kortom ervoor zorgen dat het café zo vol mogelijk is.

Hoe en waarop beoordeelt Café ’t Kooltje jullie?

Omzet, creativiteit, sfeer en klantvriendelijkheid. Dit wordt gewoon intern bepaald door het personeel dat op dat moment aanwezig is. De beste omzet wordt op de dag van de Mallorca Party bekend gemaakt.

Hoe en waarop kunnen de gasten jullie beoordelen?

Creativiteit en sfeer. Dit houdt in; thema, muziek, kleding, service & klantvriendelijkheid. Voor de gasten wordt er in de loop van de avond een formulier op tafel gelegd en moeten ze in groepjes overleggen wat voor cijfers ze jullie gaan geven. Deze formulieren worden in een brievenbus gestopt en Café ’t Kooltje berekent het gemiddelde.

Belangrijkste regels & info

 • Teams van maximaal 2 personen,
 • Minimale leeftijd 18 jaar,
 • Tegen vergoeding,
 • Alleen op een vrijdag- of zaterdagavond die nog beschikbaar is vanaf 13 oktober 2018 t/m 6 juli 2019
 • Thema is vrijblijvend,
 • Als er een thema is, dan graag overleggen met Sem Kuipers. Hij ondersteunt en denkt mee,
 • Bij het inplannen in de agenda, niet op dezelfde dag als de concurrent plannen,
 • Niet tevreden over jullie eigen avond is gratis herkansing,
 • Jullie mogen zelf de muziek kiezen,
 • Tv’s mogen gebruikt worden,
 • Achter de bar mogen jullie zelf kiezen wat jullie dragen. Als er geen thema is, krijgen jullie een Café ’t Kooltje shirt,
 • Geen alcohol als je deelneemt. Na de dienst ben je vrij om wat na te drinken,
 • Niet roken,
 • Geen gratis drank weggeven,
 • Bij sterke mixdrank, let op de 5cl
 • Bar, café, terras & ’t Zaaltje. Jullie mogen het allemaal gebruiken, maar zorg er ook voor dat het netjes (achter)blijft. Dit scheelt werk voordat je het wilt afsluiten.
© 2018 Bistro de Kolenbrander. All Rights Reserved. Designed by MarkT-DEsign