Agenda

Agenda

Image

19 MEI - FIETSTOCHT PINKSTEREN

Op eerste Pinksterdag organiseren wij weer een ontspannen fietstocht door het mooie Twentse landschap. Onze route-chef André Assink heeft hiervoor weer speciaal een nieuwe route uitgestippeld! Bij terugkomst is het mogelijk om te genieten van een plateservice om de dag gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje:

- Plate varkens ribeye met pepersaus, friet, mayonaise en rauwkost.
- Plate kipsaté met kroepoek, atjar, friet, mayonaise en rauwkost.
- Plate gebakken vis met ravigotesaus, friet, mayonaise en rauwkost.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan bij ons aan de bar in de bistro.

Image

22 MEI - FLOWER & DINER

Aanstaande woendag 22 mei is het weer tijd voor de Flower & Diner!

In samenwerking met ‘’Hans van de Bloemruiker’’ organiseren we een leuke avond waarin jij jouw eigen lentebloemstuk kan maken én genieten van een 3-Gangan-Diner.

De deuren zijn geopend vanaf 18:30 uur en we gaan starten om 19:00 uur. 
€49,95 per persoon (ex. drank)

Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0547-333972

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van de laatste editie: KLIK HIER

LEKKER ETEN ~ MOOIE AMBIANCE!

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner! De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Neem contact met ons op!

logo witbgzwart

Goorsestraat 1
7496 AA Hengevelde

t: +31 (0)547 333 972
e: info@bistrodekolenbrander.nl