Agenda

Agenda

Image

Valentijnsweekend

10-11-12 FEBRUARI

Over iets meer dan drie weken is het alweer Valentijnsdag en dat mag stiekem toch wel een klein beetje gevierd worden. Het weekend van 10, 11 & 12 februari heb je de mogelijkheid om jouw liefde te verrassen met een heerlijk 3-gangen-menu voor €32,50.

Op vrijdag is het ook mogelijk om de Preuverie XL te bestellen en het gehele weekend is het ook mogelijk om À La Carte te dineren. Reserveren kan via de gele knop rechtsonderin of door te bellen naar ons nummer 0547-333972.

Image

Flower & Diner

16 FEBRUARI

Op veler verzoek is het donderdag 16 februari weer tijd voor een Flower & Diner!
Onderleiding van Hans Mulder van De Bloemruiker gaan we samen een prachtig bloemstuk maken en daarnaast genieten van een 3-Gangen-Menu voor €60,- per persoon.

Reserveer tijdig door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want vol = vol.

Aanvang: 18:30 uur - Start: 19:00 uur

LEKKER ETEN ~ MOOIE AMBIANCE!

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner! De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Neem contact met ons op!

logo witbgzwart

Goorsestraat 1
7496 AA Hengevelde

t: +31 (0)547 333 972
e: info@bistrodekolenbrander.nl