Feesten & partijen

Feesten & partijen

Bistro de Kolenbrander verzekert u één ding: uw feest zal slagen. Gaat u trouwen, heeft u een jubileum, een familiefeest, verjaardag, noem het maar op: geen probleem.

Wij zijn zeer flexibel en ons team maakt zich sterk om u een fantastische avond te bezorgen! Naast onze basisarrangementen denken we graag verder met u mee; een feest is maatwerk en dient tot in de puntjes verzorgd te zijn.

Bij ons bent u aan het juiste adres!

‘t Zaaltje
< 70 personen

Wij beschikken over een modern, sfeervol zaaltje geschikt voor kleinere feesten en partijen. Het zaaltje is voorzien van alle gemakken; hoog en laagzits, een huiselijke haard, moderne LED-verlichting, televisie en perfect geluid. Kortom, ’t Zaaltje is de ideale locatie voor een gezellig feest!

Bistro
> 70 personen

Onze ruime, maar doch behaaglijke Bistro is uitermate geschikt voor grotere feesten tot 200 personen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de Bistro naar uw wensen ingericht tot feestzaal. Van intiem en knus borrelen tot een groots feest met aaneengrenzend terras.

ONZE VOORZIENINGEN

Biertafels

Wij beschikken over 8 mooie statafels, voorzien van een verlichte bak voor ijs en drank naar wens. Dit geeft een perfecte uitstraling en de ervaring leert: de tafels werken sfeerverhogend.

Terras

Wij beschikken over een verwarmd terras, aanliggend aan zowel ´t Zaaltje als de Bistro. Met mooi weer kan het terras bij beide locaties aaneengetrokken worden.

Televisie schermen

Ons nieuwe zaaltje beschikt over een ingebouwde televisie. De Bistro kan in overleg uitgerust worden met minimaal 2 televisies op hoogte.

Geluid

Ons nieuwe zaaltje beschikt over ingebouwde, nieuwe geluidstechnieken. De Bistro kan uitgerust worden met geluid naar wens

DJ-meubel

In overleg kunnen wij ook een volledig ingericht DJ-meubel verzorgen. Dit betreft een DJ-tafel, voorzien van een LED-scherm aan de voorzijde, inclusief licht & geluid.

DJ

In overleg kunnen wij zorgen dat onze ‘huis-dj’ voor u komt draaien. Uiteraard staan wij open voor ieder gewenste DJ naar keuze.

Pooltafel

Is uw gezelschap niet groter dan 40 personen? In overleg kunnen we onze pooltafel in ‘t Zaaltje laten staan. Zo kan een gezellig feestje uitgebreid worden met een sportieve activiteit.

Café ´t Kooltje

Na de tijd gezellig naborrelen? Dat kan! Als u een feestje geeft in het weekend is ons nieuwe, moderne café altijd geopend om een gezellig drankje na te doen!

LEKKER ETEN ~ MOOIE AMBIANCE!

Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner! De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Neem contact met ons op!

logo witbgzwart

Goorsestraat 1
7496 AA Hengevelde

t: +31 (0)547 333 972
e: info@bistrodekolenbrander.nl